Vijesti Najave i obavještenja Позив на Васкршњу хуманитарну акцију Кола српских сестара

Позив на Васкршњу хуманитарну акцију Кола српских сестара

0

Поводом највећег хришћанског празника Васкрса, Коло српских сестара “Царица Милица” позива све суграђане који су у могућности да учествују у још једном хуманом подухвату.

– Позивамо вас и молимо да се придружите  хуманитарној акцији у прикупљању и достављању помоћи пакета прехране и хигијене нашим  ближњима  који су тренутно у тешкој животној ситуацији на простору наше општине, поручују из КСС “Царица Милица”.

Ваше донације можете приложити у градском храму “Успења Пресвете Богородице“ сваким даном (осим понедјељка) у периоду 08-15 и 16-19 часова. Уколико нисте у могућности да донесете прилог позовите нас на тел.бр. 065/882-265 и Коло СС ће преузети донацију.

Донације можете уплатити и директно на жиро рачун КСС „Царица Милица“ Дервента, рачун бр: 551-4602213881-482.

Радујмо се и веселимо Васкрсењу Христовом, а вјерујмо и надајмо нашем. Живимо онако како то Христос од нас тражи да би се показали достојним Васкрсења и Вазнесења нашег. ХРИСТОС ВАСКРСЕ!!!!

Дервента Кафе

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here