Nastradao sedamnaestogodišnjak

0

Na dijelu magistralnog puta Derventa – Doboj u mjestu Tunjestala (opština Derventa) sinoć oko 22,50 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo teretno vozilo marke „man“ sa prikolicom, kojim je upravljao S.T. sa područja grada Bijeljina i putničko vozilo marke „krajzler“, kojim je upravljao njemački državljanin M.L. sa kojim su se u vozilu nalazili supruga Z.L. i njihovo dvoje maloljetne djece.

12

U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao sedamnaestogodišnjak, dok su vozač M.L. i njegov trogodišnji sin zadobili tjelesne povrede. Povrijeđeni su zadržani na liječenju u dobojskoj bolnici, dok je tijelo preminulog prevezeno je u dobojsku bolnicu gdje će biti izvršena obdukcija.

Tužilac Okružnog tužilaštva Doboj je naložio preduzimanje istražnih radnji na utvrđivanju okolnosti događanja saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.

B. N. -Derventa Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code