Vijesti Politika 13. sjednica SO: Usvojen Nacrt budžeta za 2018. godinu

13. sjednica SO: Usvojen Nacrt budžeta za 2018. godinu

0

Na danas održanoj 13. sjednici Skupštine opštine Derventa usvojili su Nacrt rebalansa budžeta za ovu godinu u iznosu od 12.038.552 maraka, što je za 8,7 odsto manje u odnosu na prvobitni plan. To je i jedina tačka oko koje je diskutovano, s obzirom da nije bilo pitana na “aktuelnom času”.

Usvojen je  i Nacrt odluke o usvajanju budžeta za 2018. godinu u iznosu od 13.340.720 maraka (opširnije OVDJE).

Pored Izvještaja o izvršenju budžeta za devet mjeseci sa osvrtom na ostvarenje lokalnih prihoda, odbornici su dali podršku Prijedlogu plana izmjena i dopuna plana kapitalnih ulaganja za tekuću godinu u iznosu od oko 1,1 milion maraka. Sa UNDP-om je predviđena realizacija projekata povećanja energetske efikasnosti u Javnoj ustanovi “Trol” Derventa u iznosu od 83.000 maraka, od čega je pola učešće  

Usvojeni su i Nacrt programa rada Skupštine opštine za iduću godinu i Informacija o aktivnostima u vezi sa rješavanjem stambenog pitanja nosilaca stanarskog prava čiji su stanovi porušeni. 

                                                                                           Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code