Vijesti Sport “Brod Open 2015”: Dervenćanima medalje i titula ekipnog šampiona

“Brod Open 2015”: Dervenćanima medalje i titula ekipnog šampiona

0

Slavonski Brod je u subotu bio domaćin kik-boks turnira „Brod Open 2015“ na kome je nastupilo 16 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

osvajaci medalja

Među više od pedeset takmičara učestvovalo je i pet kik-boksera iz Dervente koji su nastupili za KBK „Despot“ Prnjavora, a koje predvodi trener derventske sekcije Mario Marijanović. Dobar rad sekcije potvrđen je i ovog puta jer je svih pet takmičara osvojilo medalje u svojim kategorijama što im je na kraju donijelo i titulu ekipno najuspješnijeg kluba takmičenja. Zlato su osvojili senior Mario Marjanović (do 74 kg), starija kadetkinja Marija Stanojević (do 55 kg), te juniorka Adrijana Sivčević (do 55 kg), dok su u finalnim borbama poraženi Dario Čučković i Miloš Đekić koji su osvojili srebrne medalje.

„Iza nas je jako uspješan turnir, osvojili smo tri pojedninačna zlata i dva srebra, te postali ekipno najbolji klub takmičenja. Sa te strane smo zadovoljni, ali nastavljamo sa treninzima i pripremama za nova takmičenja“, zadovoljno ističe trener Marjanović.

Sredinom juna na rasporedu je Prvenstvo Balkana koje će se održati u Tešnju na kojem će derventska sekcija ponovo imati priliku da pokaže svoj kvalitet.

B. Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here