Vijesti Društvo Obilježen Dan oružanih snaga

Obilježen Dan oružanih snaga

0

U krugu derventske kasarne „Zdravko Čelar“ danas je Inžinjerijski bataljon OS BiH Derventa obilježio Dan oružanih snaga.

89f6e70faa0cc9cb456651ac6402c0e54e813dad3eecea5c06f023583fe931c7

Nakon svečanog postrojavanja major Vladimir Latinović je čestitao pripadnicima bataljona Dan oružanih snaga, podsjećajući kako OS postoje već deset godina i da je od 2007. godine jedinica smještena u Derventi.

Oficir za civilnu saradnju Miroslav Opačić istakao je kako su Oružane snage ostvarile zapažene rezultate prvenstveno u ispunjavanju međunarodnih obaveza, pružanju pomoći civilnim strukturama tokom prirodnih katastrofa i deminiranja miniranih područja.

Svečanosti su prisustvovali načelnik opštine Milorad Simić, vjerski velikodostojnici, te predstavnici civilnih službi sa kojima Inžinjerijski bataljon ima saradnju.

B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here