Vijesti Sport “Doboj 2” pobjednik Turnira u malom fudbalu organizovanog povodom Dana policije

“Doboj 2” pobjednik Turnira u malom fudbalu organizovanog povodom Dana policije

0

Povodom obilježavanja Dana policije Republike Srpske, Centar javne bezbjednosti Doboj je prošlog petka organizovao Turnir u malom fudbalu na kome je učestvovalo četrnaest ekipa formiranih iz organizacionih jedinica Centra i jedna ekipa pripadnika Sudske policije. Istovremeno je održano i takmičenje u stonom tenisu na kome je u pojediničanoj konkurenciji učestvovalo dvadeset pripadnika iz organizacionih jedinica Centra.

DSC_0060

Turnir je održan u sali Sportsko-kulturnog centra u Derventi gdje je pomoćnik načelnika Centra Miro Duspara izvršio svečano postrojavanje ekipa i otvaranje ovog sportskog takmičenja.

Nakon odigrane finalne utakmice  prvoplasiranoj ekipi Policisjke stanice Doboj 2 uručen je prelazni pehar koji se nalazio kod prošlogodišnje pobjedničke ekipe Jedinice za podršku CJB Doboj. Za osvojeno drugo i treće mjesto pehari su uručeni drugoplasiranoj ekipi Policijske stanice Modriča i trećeplasiranoj ekipi Policisjke stanice Šamac.

Diplome su uručene najboljem igraču Esmiru Fajiću, najboljem strijelcu Iliji Malinoviću i naboljem golmanu Draganu Mikiću.

Uručene su diplome najuspješnijim učesnicima takmičenja u stono-tenisu: prvoplasiranom Milenku Filipoviću, drugoplasiranom Željki Puljiću i trećeplasiranom Siniši Spasojeviću.

Ekipama-učesnicama, pojednicima-učesnicima u takmičenju u stono-tenisu,  sudijama, prestavnicima sportskih organizacija i pojedincima koji su pružili pomoć u organizovanju ovog sportskog takmičenja, dodijeljene su zahvalnice.

Turnir u malom fudbalu i stonom tenisu tradicionalno se održava u vrijeme obilježavanja Dana policije i Krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here