Vijesti Sport Pećić u kadetskoj, Simić u juniorskoj reprezentaciji Republike Srpske

Pećić u kadetskoj, Simić u juniorskoj reprezentaciji Republike Srpske

0

Dvojici mladih igrača FK Tekstilac ukazana velika čast.

simic pecic

Pećić golman kadetske reprezentacije RS
Nakon što je prije petnaestak dana u Banjaluci izvršeno selektiranje za kadetsku reprezentaciju Republike Srpske, poziv je dobio mladi golman Tekstilca.

Kadetska reprezentacija („U-17“) Republike Srpske odigraće prijateljsku utakmicu u Kranju protiv vršnjaka iz Triglava u utorak (12. aprila), a okupljanje je zakazano u Banjaluci dan ranije. Pred polazak za Sloveniju biće odrađen i jedan trening u gradu na Vrbasu.

Na spisku selektora Zlatka Jelisavca nalazi se osamnaest fudbalera, a boje Republike Srpske braniće i mladi golman kadetske selekcije Tekstilca Duško Pećić.

Pored selektora Zlatka Jelisavca u stručnom štabu su još pomoćnici Miodrag Rankić, Saša Krupljanin, trener golmana Dejan Plisnić, doktor Ognjen Desančić, fizioterapeut Dragana Sokunić i sekretar stručnog štaba Dejan Todorić.

Simić pozvan u juniorsku reprezentaciju RS
Selektor juniorske reprezentacije Republike Srpske Damjan Ratković saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljski meč protiv Triglava u Kranju, 12. aprila 2016. godine. Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 11. april u Banjaluci do 11 časova, a nakon toga biće odrađen i trening, polazak za Sloveniju je nakon zajedničkog ručka.

Za ovaj susret pozvan je i igrač sredine terena FK Tekstilac Siniša Simić.

Pored selektora Damjana Ratkovića u stručnom štabu su još treneri Dragan Bjelica i Vedran Sofić, trener golmana Siniša Mrkobrada, doktor Ognjen Desančić, fizioterapeut Dalibor Vujić, sekretar stručnog štaba Zoran Vujat, a na put u Sloveniju će i Branimir Tulić, koordinator svih omladinskih selekcija Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here