Vijesti Kultura i obrazovanje Biblioteka: Otvorena izložba karikatura, trajaće do kraja aprila

Biblioteka: Otvorena izložba karikatura, trajaće do kraja aprila

0

Narodna biblioteka “Branko Radičević” organizator je izložbe karikatura koja je juće otvorena u Derventi u okviru obilježavanja 1. aprila – Međunarodnog dana šale.

IMG_6563-1

U okviru izložbe pod nazivom “Najveći pisci od Homera do danas ” promovisan je i časopis “Nosorog”, a izloženo je oko 100 radova koji su stigli na Međunarodni konkurs karikature  koji ovaj časopis organizuje. Učesnici promocije radova karikature i časopisa bili su članovi Udruženja “Tale” iz Banjaluke Miladin Berić, Živko Vujić i Darko Samardžić Kodar.

Berić je rekao da je odziv na konkurs bio odličan i izuzetan u pogledu kvaliteta autora i pristiglih radova.

“Na konkurs je stiglo  400 karikatura iz 41 zemlje. Jedan dio pristiglih karikatura predstavljamo u Derventi, kao i promociju časopisa “Nosorog” i stvaralaštva članova”, rekao je Berić.

derventa.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here