Vijesti Sport Prijateljski meč: Borac bolji od Dervente

Prijateljski meč: Borac bolji od Dervente

0

Završetak SEHA lige, u kojoj učestvuje banjalučki Borac, i pauza rukometaša Dervente, povod su za odigravanje prijateljskog meča između trenutno dva najjača rukometna kluba Republike Srpske.

12969286_10207897107659735_858446353_n

U dinamičnom meču treneri su mogli isprobati različite kombinacije, pa su tako Banjalučani više puta igrali sa igračem u polju umjesto golmana. Prvih desetak minuta igre rezultat je bio izjednačen, da bi gosti sredinom poluvremena poveli sa tri gola prednosti (7:10). Pet minuta prije kraja prvog dijela vodstvo su uvećali na pet golova, što uspjevaju održati do isteka prvih 30 minuta – 11:16.

U nastavku Dervenćani koriste nekoliko uzastopnih isključenja igrača Borca i do sredine poluvremena dolaze na samo jedan pogodak zaostatka golom Marčete (21:22). Ipak, Banjalučani uzvraćaju preko bivšeg igrača Dervente Stankovića i vraćaju osjetniju prednost (21:24) koju do kraja meča i povećavaju – 26:30.

U slijedećem kolu rukometaši Dervente gostuju u Zenici, gdje se sastaju sa ekipom Čelika, a ova utakmica igra se u srijedu, 13. aprila.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here