Vijesti Društvo Crnča: Novi asfalt u zaseoku Nagradići i Ćorići – VIDEO

Crnča: Novi asfalt u zaseoku Nagradići i Ćorići – VIDEO

0

Nakon što je prije petnaestak dana napravljena svečanost povodom asfaltiranja zaseoka Vukičevići, juče su 300 metara asfalta dobili i mještani zaseoka Nagradići i Ćorići.

capture-20160410-113153

U subotu je u MZ Crnča otvorena je novoasfaltirana dionica puta Nagradići-Ćorići. Put je otvorio načelnik opštine Milorad Simić u prisustvu mnogobrojnih mještana ove mjesne zajednice.

“Po peti put smo, za samo godinu dana, u Crnči. Danas otvaramo jednu malu dionicu puta od 300 metara čiju izgradnju su finansirali opština i mještani. Radovi su počeli krajem prošle godine. Zadovoljstvo mi je da istaknem da će u ovom selu biti još pet projekata u toku ove godine. Dionica od 300 metara sama za sebe ne bi značila puno, ali kada se to pomnoži sa deset projekata u dvije godine, onda to znači nešto solidno. Ovo nije samo moja i zasluga mojih saradnika, već i ovih dobrih domaćina i partnera. Čestitam im, ovo je selo dobrih domaćina, samo naprijed, a mi ćemo znati pružiti ruku”, rekao je načelnik Simić prilikom otvaranja.

Mještani zadovoljni urađenim, uputili su zahvalnost načelniku i njegovim saradnicima na pomoći. Sreto Nagradić, predsjednik građevinskog odbora, kaže da su svu infrastrukturu u selu riješili osim ovog puta.

“Projekat je koštao 26.000 KM, opština je učestvovala sa 20.000 KM, a mještani su prikupili ostatak sredstava. Put je dug oko 1.200 metara, a sada je asfaltirana dionica u dužini od 300 metara, ali vjerujemo da ćemo ove godine nastaviti sa asfaltiranjem ostatka puta”, rekao je Nagradić.Prigodna svečanost povodom otvaranja puta održana u  domu u Crnči.

MZ Crnča broji oko 300 domaćinstava,a za put Nagradići-Ćorići vezano je njih sedam.

Kako je bilo juče u Crnči pogledajte u prilogu TV K3:

TV K3

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here