Vijesti Politika Akcija SNSD-a i u Drijenu

Akcija SNSD-a i u Drijenu

0

Nakon uređivanja mosta u Kalenderovcima, Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata nastavlja sa pozitivnom kampanjom koja ima za cilj promovisanje akcija od opšteg interesa.

snsd drijen 1

OO SNSD na čelu sa predsjednikom Miloradom Simićem, a uz podršku lokalnog stanovništva, članova, simpatizera i aktivista stranke, inicirao je i sproveo postavljanje zaštitne ograde na mostu u Drijenu.

Na ovaj način sprovedena je korisna akcija, pokazano jedinstvo i što je najvažnije uljepšan i napravljen bezbijednijim most koji spaja Drijen i Štrpce. Nakon obavljenog posla uslijedilo je druženje prisutnih sa kandidatima SNSD za Narodnu skupštinu RS i Parlamentarnu skupštinu BiH Igorom Žunićem, Vesnom Jungić, Sinišom Jeftićem i Vesnom Šain. Pored predsjednika OO SNSD Milorada Simića i kandidata iz opštine Derventa, poseban gost bio je Sredoje Nović, ministar civilnih poslova u Savjetu ministara BiH.

Ova akcija je nadovezana na još jednu aktivnost koja se odvijala istovremeno i namijenjena je poboljšanju kvalitete života stanovnika Drijena. Naime, iz Kapitalnog budzeta opštine Derventa obezbijeđena su sredstva za bušenje novog bunara kojim će biti obezbijeđena dovoljna količina vode za preko stotinu domaćinstava te mjesne zajednice.

SNSD Derventa

PODIJELI