Vijesti Društvo Boračka organizacija Dervente: Saopštenje povodom izručenja Damira Lipovca

Boračka organizacija Dervente: Saopštenje povodom izručenja Damira Lipovca

0

Boračka organizacija opštine Derventa, povodom izručenja Damira Lipovca organima pravosuđa BiH, izdala je saopštenje koje prenosimo u cijelosti.

boracka-organizacija

Boračka organizacija opštine Derventa pozdravlja hapšenje i izručenje zločinca Damira Lipovca pravosudnim organima BiH.

Iako smo bezbroj puta do sada bili svjedoci nepravednih postupaka bh pravosuđa, uvjereni smo da dokazi koji protiv ovog zločinca postoje neće biti zanemareni. Zlodjela koja je on počinio nad civilima u Poljarima kod Dervente spadaju u najteže oblike ratnih zločina jer su počinjena nad civilima.

Iako je od zločina koje je Damir Lipovac počinio nad derventskim Srbima prošlo više od dvije decenije, vjerujemo da će oni koji su prošli kroz njegovu torturu smoći snage i svjedočiti u sudskom postupku, te na taj način dati svoj doprinos zadovoljavanju pravde.

 Boračka organizacija opštine Derventa

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code