Vijesti Društvo Centar za kulturu, opština i biblioteka od danas se griju na pelet

Centar za kulturu, opština i biblioteka od danas se griju na pelet

0

Danas je u Centru za kulturu puštena u rad peć na pelet kojom će se ubuduće grijati zgrada administrativnog centra i Centar za kulturu, a nakon priključenja i Narodna biblioteka „Branko Radičević“, što je ukupno oko 6 000 m2.

czk

Za ovu investiciju iz opštinskog budžeta je u proteklom periodu izdvojeno 127 hiljada maraka, zahvaljujući čemu je obezbijeđeno zagrijavanje ovih institucija tokom čitave zimske sezone. Mini-toplanu u rad je pustio načelnik Milorad Simić, koji je tom prilikom istakao da ovo može biti primjer i za pojedine zajednice etažnih vlasnika.

Na ovaj način će, osim značajne uštede, Narodna biblioteka i Centar za kulturu biti u mogućnosti nesmetano organizovati različita dešavanja tokom čitave godine.

 B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code