CJB Doboj: Krađa, pokušaj krađe i vanbračna zajednica sa maloljetnim licem

0

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 5 krivičnih djela i 5 saobraćajnih nezgoda.

AmblemMUP-a1

U mjestu Lug, u noći sa ponedjeljka na utorak, izvršena je provala u trgovinu „Elektron“ odakle je iz prodajnog pulta otuđena kutija sa novcem. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijski službenici Policijske stanice Derventa u utorak su lišili slobode M.P. koji je oko 23,00 časa zatečen na licu mjesta izvršenja krivičnog djela. Navedeno lice je zatečeno u prostorijama Osnovne škole „Đorđo Panzalović“ u Osinji, opština Derventa, nakon što je obio ulazna vrata na objektu. Nad M.P. je izvršena kriminalistička obrada nakon čega je, na osnovu naredbe dežurnog tužioca, pušten na slobodu. Radi se o krivičnom djelu „Teška krađa“ u pokušaju.

Istog dana Policijska stanica Derventa je Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv D.J. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Vanbračna zajednica sa maloljetnim licem“.

 CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code