CJB Doboj: Teška saobraćajna nezgoda u Derventi, u Modriči lice ispalo iz prikolice

0

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 4 krivična djela, 6 narušavanja javnog reda i mira, te saobraćajne nezgode u Modriči i Derventi.

AmblemMUP-a1

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila u Modriči žensko lice sa inicijalima H. T. zadobilo je teške tjelesne povrede kada je, prilikom skretanja traktora, ispalo iz traktorske prikolice na asfaltnu podlogu. Povrijeđena je upućena u KC Banjaluka.

Na dijelu magistralnog puta Derventa-Doboj u mjestu Živinice, opština Derventa, oko 19,50 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: M.O. iz Srebrenika, koji je upravljao skupom vozila marke „daimler“ i putničko vozilo marke „mercedes“ kojim je upravljao P.K. sa područja opštine Derventa. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila je suvozač u putničkom motornom vozilu marke „mercedes“ S.K., dok je vozač P.K. zadobio lakše tjelesne povrede. Povrijeđeni su prevezeni u dobojsku bolnicu gdje su zadržani na liječenju. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač M.O., krećući se skupom vozila iz pravca Dervente u pravcu Doboja prešao na suprotnu saobraćajnu traku kojom se iz pravca Doboja kretalo putničko motorno vozilo marke „daimler“, kojim je upravljao P.K., usljed čega je došlo do udara prednjeg čeonog dijela vučnog vozila u prednji dio putničkog automobila.

CJB DOBOJ

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code