Danas otvaranje sajma privrede i turizma

0

U Derventi danas počinje 10. Sajam privrede i turizma, na kojem učestvuju izlagači iz Slovenije, Njemačke, Italije, Republike Srpske i Federacije BiH.

8.-derventski-sajam-privrede-i-turizma

Svečano otvaranje zakazano je za 17.00 časova u Sportskoj dvorani, a prethodiće mu koncert trubačkog orkestra, trostrukog prvaka Guče, te skokovi padobranaca. Organizator sajma je Sportsko-kulturni centar iz Dervente, a suorganizator opštinska Turistička organizacija. Generalni pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske i načelnik opštine Derventa Milorad Simić.

Direktor Sportsko-kulturnog centra Miroslav Simić rekao je Srni da je ulaz besplatan i da su izlagači pripremili niz sajamskih popusta i poklona.

– Tu su redovni izlagači koji su sa nama gradili sajamsku manifestaciju sve protekle godine, ali i jedan broj novih izlagača. Zahvalnost dugujemo i lokalnoj zajednici na čelu sa načelnikom Simićem koji su bili uz nas – rekao je Simić.

Sajam traje do 27. avgusta kada će biti upriličena podjela priznanja najuspješnijim izlagačima, zaslužnim ustanovama i pojedincima koji su u proteklom periodu bili uz organizaciju sajma. Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 21.30 časova.

SRNA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code