„Dani fudbala“: Reprezentacija bolja od „Tekstilčevih“ pionira

0

Povodom 23. godine od osnivanja Fudbalskog saveza RS, juče je u Derventi odigrana prijateljska uakmica reprezentacije Republike Srpske i odgovarajuće selekcije Tekstilca.

pioniri

Zasluženo je slavila najbolja selekcija Srpske, ali je Tekstilcu ukazana velika čast zbog organizacije ove simbolične utakmice. Viđena je prava goleada kojom su izabranici selektora Cvjetinovića dokazali da su u odličnoj formi, ali i da je pred pionirima trenera Nebojše Radana svijetla budućnost.

Cvjetinović je, zahvaljujući se FK Tekstilac na gostoprimstvu u ime FS RS, rekao kako je bila čast uveličati proslavu 23. „rođendana“.

– Vidjeli smo dobru fudbalsku predstavu, rezultat je trenutno realan, ali je važnije to što je reprezentacija ponovo okupljena, a mogli smo i da vidimo nekoliko igrača derventskog tima, istakao je selektor. Ova manifestacija nastavlja se narednog vikenda u Foči, a potom i u Šamcu.

Reprezentacija Republike Srpske (U-15) – FK Tekstilac  6:0

Stadion: Tekstilca. Gledalaca: 100. Sudija: Zoran Tepić (Derventa). Strelci: Soldat u 14, Nikolić u 23, Đerić u 33, Paležnica u 65. i Rokić u 79. i 80. minutu. Žuti kartoni: Malić (Tekstilac), Rokić, Đurđić (Republika Srpska).

TEKSTILAC: Adamović, Malić, Hamzić, Savović, Trivić, Eminović, Vukadinović, Stjepanović, Nuhić, Mičić, Ćorić. Još su igrali: Benković, Pijetlović, Legenović, Duvnjak, Fejza, Gostić, Erić, Radoja.

REPUBLIKA SRPSKA: Sremac, Stanišić, Arsić, Đurđić, Turanjanin, Matković, Jović, Đerić, Nikolić, Soldat, Tomić. Još su igrali: Gašić, Paležnica, Unkić, Rokić, Ćorić, Radić, Mojović.

 B. Nikolić – Derventa Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code