Vijesti Društvo “Delije” Derventa: Prvo u nizu okupljanja

“Delije” Derventa: Prvo u nizu okupljanja

0

U našoj opštini već oko godinu i po dana postoji udruženje navijača beogradske Crvene zvezde, koje broji oko 300 članova.

Delije Derventa

Derventske „delije“ su prošli vikend iskoristile za svoje prvo zajedničko okupljanje, a takva okupljanja bi, prema svemu sudeći, ubuduće trebala biti mnogo češća. Osim što su se dogovorili da susreti treba da budu tradicionalni i da se održavaju najmanje dva puta godišnje, udruženje će organizovati zajedničke odlaske na utakmice, a posvetiće se humanitarnom radu i provođenju drugih akcija od interesa za društvenu zajednicu.

Druženje se održalo u lovačkoj kući u Bosanskim Lužanima, a udruženje se ovim putem zahvaljuje mjesnoj zajednici na ustupljenom prostoru. Prvom okupljanju prisustovalo je više od pedeset derventskih „delija“.

B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code