Vijesti Društvo Dervenćani okupljanjem i potpisima podržali rasvjetljenje slučaja Davida Dragičevića – FOTO

Dervenćani okupljanjem i potpisima podržali rasvjetljenje slučaja Davida Dragičevića – FOTO

0

Nakon Banjaluke i gradova širom Republike Srpske, i u Derventi je sinoć održano okupljanje pod nazivom „Pravda za Davida“, na kojem je više od 300 Dervenćana sa Trga pravoslavlja zatražilo rasvjetljenje slučaja nastradalog 21-godišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića.

Građani su ovom prilikom palili svijeće za pokoj duše stradalog mladića, a prisutnima su se obratili Dalibor Savić i Slaven Marić, pozvavši institucije „da rasvijetle ovaj i druge neriješene slučajeve ubistava“.

Organizatori su saopštli da je prikupljeno 210 potpisa kojom se neformalnoj grupi „Pravda za Davida“ daje podrška za okupljanje, ukazivanje na nepravilnosti u radu institucija, te procesuiranje lica odgovornih za smrt Davida Dragičevića, kao i da se planira održavanje još okupljanja, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Derventa Cafe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code