Vijesti Politika Derventi priznanje Evropskog pokreta u BiH – FOTO

Derventi priznanje Evropskog pokreta u BiH – FOTO

0

Evropski pokret u BiH danas je organizovao manifestaciju “Dan i mjeseci Evrope u BiH 2017”, u okviru koje je održan „Drugi poslovni forum”/Društveni dijalog u BiH“ Evropskog pokreta, kao i Svečana akademija pod nazivom „Vrijeme je za Evropu”.

Na manifestaciji su učestvovali brojni uzvanici i ugledni gosti, poput visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, gradonačelnik Zagreba Milana Bandića, kao i brojni ministri i načelnici opština.

Uručene su zahvalnice za doprinos radu Evropskom pokretu BiH, pa je tako gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je primio povelju počasnog predsjednika Evropskog pokreta u BiH, kao i za lidera regiona ove godine.

Opština Derventa je proglašena za “Otvorenu lokalnu zajednicu – Partner EU integracija”, a u ime naše lokalne zajednice priznanje je primio predsjednik Skupštine opštine Marijan Kljajić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code