Vijesti Sport Derventski aikidovci na seminaru u Banjaluci

Derventski aikidovci na seminaru u Banjaluci

0

Prošlog vikenda u banjalučkoj dvorani Obilićevo održan je Međunarodni aikido seminar za sve uzraste poklonika ove borilačke vještine.

Na seminaru, kojeg je predvodio osnivač stila i predsjednik Svjetske asocijacije aikidoa majstor Miroljub Jovčić (crni pojas, 6. dan), učestvovalo je oko 120 članova iz 14 klubova, među kojima su se našli i majstori iz Novog Sada, Zagreba i drugi.

Derventu su na seminaru predstavljali članovi Aikido kluba Vukašin Milanović i Boris Kresojević, na čelu sa majstorom Slobodanom Lukićem (crni pojas, 2. dan).

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam bio jedan od asistenata majstoru Miroljubu Jovičiću u izvođenju vrhunskih tehnika samoodbrane. Svi učesnici seminara dobili su majice sa oznakama “WAASD”, rekao je Lukić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code