Vijesti Politika Derventski privrednici na prijemu kod Dodika – FOTO

Derventski privrednici na prijemu kod Dodika – FOTO

0

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik organizovao je juče u Palati Republike prijeme povodom obilježavanja 9. januara – Dana Republike Srpske.

Među brojnim delegacijama našli su se sportisti, studenati, nagrađeni učenici, kulturni i naučni radnici, vjerski velikodostojnici, predstavnici manjina, potom delegacije Vlade, Narodne Skupštine i Ustavnog suda RS, pravosudnih organa, MUP-a RS i Ministarstva odbrane BiH, predstavnika boračkih organizacija, Akademije nauke i umjetnosti RS, kao i predstavnici medija i privrednici.

Predsjednik Republike Srpske izjavio je da Srpska afirmiše potpunu institucionalnu stabilnost i poručio da se mora raditi na jedinstvu i jačanju institucija, a da glavni motiv mora da bude Republika.

– Nikada ne smijemo dozvoliti da nas drugi vode. Moramo imati autentične politike, svjesni da moramo da živimo i radimo s drugima, da s njima dijelimo određene vrijednosti, ali da ne smijemo nikada zaboraviti naše osnovno pravo, a to je da služimo i radimo u ime Republike, rekao je predsjednik Dodik.

U delegaciji privrednika našli su se direktor “Sanina” Radovan Pazurević, potom Zoran Tošić, zamjenik generalnog direktora kompanije “Mreža Netvork”, vlasnik preduzeća “Uspon” Radenko Stojičić, te predsjednik Zadružnog saveza Republike Srpske Rajko Kulaga.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code