Vijesti Sport Derventski šahisti učestvovali na tri turnira

Derventski šahisti učestvovali na tri turnira

0

Seniori Šahovskog kluba Derventa Milenko Živković, Duško Miličić i Bogdan Čečavac proteklog vikenda nastupli su na turniru organizovanom povodom Dana Distrikta Brčko. Na turniru, na kojem je učestvovalo 120 šahista, najuspješniji derventski takmičar bio je Milenko Živković sa 5 poena iz devet kola, dok je Čečavac sakupio 4, a Miličić 3 boda.

Na turniru za žene, održanom u Potočanima, među 17 šahistkinja, Bojana Bojanić je odigrala veoma dobro i iz sedam kola sakupila je 6 poena i tako osvojila drugo mjesto. Stanojka Đeorđić je sa 4 poena na diobi od petog do osmog mjesta.

Na ranije održanom međunarodnom turniru u Tešnju derventski šahisti Živković Milenko, Bojanić Bojana i Đeorđić Stanojka ostvarili su polovičan rezultat.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code