Vijesti Društvo Donacije građevinskog materijala povratnicima

Donacije građevinskog materijala povratnicima

0

Od 2012.godine Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica provodi projekat “Podrška povratku izbjeglica i prognanih osoba sa područja Posavine iz RS”.

DSC06062

Projekat se provodi i na području opštine Derventa. U okviru ovog projekta juče su predstavnici ministarstva, opštine i korisnici donacija potpisali ugovore o donaciji građevinskog materijala. Sa korisnicima je ugovore potpisao zamjenik načelnika Siniša Jeftić.

Od 2012.godine na području opštine donatorska sredstva u vidu građevinskog materijala dobila su ukupno 32 korisnika, osam u 2012., pet u 2013., devet u 2014. godini i ove godine deset korisnika. Korisnici koji su konkurisali za sredstva morali su ispuniti osnovne, zakonom predviđene uslove i posebne, koji se uglavnom odnose na socio-ekonomski status korisnika.

Građevinski materijal će, po riječima predstavnika ovog ministarstva, biti ispuručen u kratkom roku, a korisnici su dužni da obezbijede potrebnu dokumentaciju za gradnju objekta.

derventa.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code