Vijesti Najave i obavještenja Donosimo program festivala: U četvrtak počinje IFF “Bosiljkovanje”:

Donosimo program festivala: U četvrtak počinje IFF “Bosiljkovanje”:

0

Kulturno umjetničko društvo mladih “Bosiljak” iz Dervente organizuje u četvrtak (12. oktobra) u Centru za kulturu ovogodišnje izdanje Inter Folk festa “Bosiljkovanje”

U 17 časova iz kruga kasarne “Zdravko Čelar” krenuće svečana folklorna parada do Centra za kulturu, dok je od 18 časova, ispred zgrade opštine, predviđeno postrojavanje učesnika i svečano otvaranje festivala.

Ovogodišnji učesnici su Ansambl distrikta Brčkog “Ilićka”, Društvo “Napredak” iz Odžaka, Folklorni ansambl “Slavko Mandić” iz Laktaša, Omladinsko kulturno-umjetničko društvo “Sveti Sava” Nova Pazova iz Srbije, te sve sekcije domaćina iz KUDM “Bosiljak.

Nastup ansambala počinje u 19 časova, a ulaz je 4 marke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code