Vijesti Društvo Drugi ovogodišnji boravak u Bečićima u okviru projekta “Socijalizacija djece Republike Srpske”

Drugi ovogodišnji boravak u Bečićima u okviru projekta “Socijalizacija djece Republike Srpske”

0

Iz Dervente je juče u Bečiće otputovala grupa od sedmoro djece iz Udruženja roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce”.

Djeca će u Bečićima boraviti narednih deset dana, zajedno sa vaspitačem i troje roditelja. Boravak na crnogorskom primorju tradicionalno se realizuje u okviru projekta “Socijalizacija djece Republike Srpske”.

U maju ove godine već je boravilo 31 dijete sa područja opštine, i to sedmoro djece iz ovog udruženja, 14 štićenika Centra za socijalni rad i desetoro djece iz Centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Budućnost”.

Projekat u cjelini finansira Fond dječije zaštite Republike Srpske, a realizuje ga u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i uz podršku Vlade Republike Srpske.

Sredstva za džeparac, u iznosu od 50 KM, obezbijedio je načelnik opštine Derventa Milorad Simić.

Pored djece iz Dervente, na more je otputovalo i dvoje djece iz Modriče i jedno iz Broda.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code