Vijesti Politika Druženje Naprednjaka

Druženje Naprednjaka

0

Prošlog vikenda u Osinji i Pojezni održano je sportsko druženje rukovodstva Srpske napredne stranke iz Sremske Mitrovice i Stranke napredna Srpska Derventa.

Derventa druzenje naprednjaka Pojezna

Prijateljska utakmica odigrana je na igralištu kod osnovne škole u Pojezni, a druženje je nastavljeno u Osinji. Susret je iskorišćen i za dogovore oko nastavka buduće saradnje. Već za avgust, pred praznik Pantelejmon, dogovoren je sportski susret fudbalera „Fruškogorac“ i „Borca“ Osinja, na fudbalskom igralištu u Osinji.

Goste iz Sremske Mitrovice predvodio je Branislav Nedimović, gradonačelnik i prvi čovjek Naprednjaka ovog grada, Branislav Strinić, direktor Željezničke stanice, Rano Trivunović, predsjednik FK „Fruškogorac“, Đorđe Marić, vlasnik firme „Imperija plast“, te nekoliko odbornika grada Sremska Mitrovica i članova SNS-a.

Već tradicionalno, prilikom svakog susreta naprednjaka, razmijenjeni su pokloni.

 OO SNS Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code