Vijesti Sport Fitnes studio “Fit X” nastavlja sa radom nakon praznične pauze – VIDEO

Fitnes studio “Fit X” nastavlja sa radom nakon praznične pauze – VIDEO

0

Nakon pauze zbog praznika, polaznici Fitnes studija “Fit X” nastavljaju sa treniranjem. Naime, muška i ženske grupe ponovo će u salu u dobro poznatim terminima od 15. januara (ponedjeljak).

– Dame treniraju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.15, 20.15 i 21.15 časova, a utorkom, četvrtkom i subotom od 17.30, u skladu sa njihovim slobodnim vremenom i u zavisnosti od potreba i nivoa spremnosti kojem polaznice pripadaju, poručuje trener Aleksandar Jeličić.

I grupni treninzi za muškarce nastavljaju se u uobičajenim terminima i to ponedjeljkom, srijedom i petakom od 18 časova.

Trener Aleksandar Jeličić vodi i personalne treninge, sa rekreativcima i sportistima, a sve dodatne informacije oko upisa možete dobiti na telefon 065 658 969 ili na FB stranici Fitnes studio “Fit X”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code