FK Borac Lužani: Cilj plasman u viši rang, savladani Ozrenski sokolovi

0

Proljećni dio prvenstva ovog vikenda počeo je i u nižim ligama, pa je svoj prvi proljetni nastup ovog vikenda zabilježio i FK “Borac” iz Bosanskih Lužana. Tim je to koji će u nastavku sezone u okviru Međuopštinske fudbalske lige Doboj veliku borbu voditi sa Majevcem za plasman u viši rang – Područnu fudbalsku ligu Doboj. Ove ekipe trenutno su izjednačene na tabeli po broju bodova i gol-razlici.

– Naš klub u prelaznom roku pojačala su četiri igraca. Iz FK Borac Osinja vratio se Slaviša Simić, koji uspješno pokriva poziciju stopera i desnog beka, napad je pojačao Njegoš Đukić, koji je došao iz brodskog Poleta i već je na prvoj pripremnoj utakmici pokazao da će biti veliko pojačanje. Iz istog kluba dolazi, takođe nas bivši igrač Vitomir Pivaš, koji je i član futsal premijerligaša KMF “Čelinac”. Na kraju, iz Tekstilca nam dolazi Azrin Kebić. Borac trenutno raspolaže sa 23 igrača, koji će napasti vrh tabele i konačno se izboriti za viši rang, istakao je Vedran Plavšić iz FK Borac Lužani.

Juče je odigrano i prvo kolo proljećnog dijela sezone, a ekipa Borca savladala je u gostima Ozrenske sokolove 3:1. Uspješan je bio i Vučjak na domaćem terenu protiv BSK-a rezultatom 2:0.

Na spisku 23 igrača
Golmani: Gojić Milan i Đukić Tomislav; odbrana: Simić Slaviša, Dragišić Milan, Bašić Boris, Pećić Nedo, Pećić Bojan, Kebić Azrin, Pantić Jovan, Dragišić Duško, Pivaš Vitomir; sredina: Kojić Slobodan, Miljić Dejan, Malešević Ninoslav, Savižć Slađan, Savić Nemanja, Budeša Dejan, Ćorić Vladimir; napad: Makivić Miloš, Đukić Njegoš, Marinković Miroslav, Ivković Radoslav, Trutina Marino.

Derventa Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code