Vijesti Sport FK Tekstilac: Suveniri za svačiji džep – FOTO

FK Tekstilac: Suveniri za svačiji džep – FOTO

0

Iz FK Tekstilac obavještavaju navijače da za vrijeme domaćih utakmica mogu kupiti suvenire sa oznakama voljenog kluba.

2

U ponudi se nalazi šarolik asortiman proizvoda i to: upaljači, hemijske, šolje, kačketi, podloge za kompijuterske miševe, te kišobrani. Navedeni suveniri se mogu kupiti po cijenama od jedne do 10 KM.

Pored toga, u prodaji se nalaze bijele i polo majice, te dresovi. Na prednjem dijelu bijelih majca se nalazi grb, a na leđima natpis „FK Tekstilac Derventa“, i prodaju se po cijeni od 10 KM. Kvalitetne polo majice, koje koriste igrači na putovanjima, sa oznakama kluba, koštaju 40 maraka.

Takođe, mogu se naručiti i originalni dresovi, u bijeloj ili plavoj boji. Dresovi bez ikakvih oznaka koštaju 50, dok oni sa grbom, reklamom, brojem i imenom po želji, koštaju 60 maraka. Na blagajni gdje se prodaju karte svi zainteresovani mogu popuniti narudžbenicu, i uz ostavljanje avansa, naručiti dres voljenog kluba.

Posebna ponuda za najvjernije navijače jesu dresovi (sa odštampanim grbom, reklamom i brojevima 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 18, 19, 20) koji se mogu dobiti na licu mjesta po akcijskoj cijeni od 50 KM.

Ponuda:
Olovke i upaljači (1 KM)
Šolje (5 KM)
Podloge (5 KM)
Kačketi (5 KM)
Kišobrani (10 KM)
Bijele majice (10 KM)
Polo majice (40 KM)
Dresovi (50-60 KM)

1

3

5

6

4

B. N. – Derventa Cafe

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code