|
JackCarver
|
 |
« poslato: 23.11.2009. 11:39 » |
|
Најбољи домаћи текстови 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Natasa
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 23.11.2009. 11:59 » |
|
Miladin Sobic-Od druga do druga Dd druga do druga od drage do drage od grada do grada provodim vijek Rasut u komade vezan samo pjesmom sebi i životu trazim smisao i lijek Sa mukom pod rukom tražim nadu u padu a gađa me apaluz gađa me smjeh Ponekad mislim na ono vrijeme svi računi kad se svode i kad sunce mirno zaspi kad presahnu moje vode Tad' cu morat i ja stati možda i ja u kafani uzalud ću pjesmom zvati da se vrate ovi dani Od druga do druga od grada do grada od drage do drage provodim vijek jedna jako fina pjesma 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Србо
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 23.11.2009. 17:55 » |
|
Atlantida - Ti i ja
Vece punog meseca, mene magla obvila, nema vise nicega, samo senka,iluzija, Tragovi bledi nestvarni pored mene su usnili dodir tvoj osecam, to ne zaboravljam.
Kada si otisla,nema vise nicega tama sve je odnela,u nju je zarobila!!!
U ovoj sobi trazim spas, u ovoj tami cujem glas ko da senka doziva vatra me obuzima. Jos jedan korak i kraj ostaje stari osecaj, tvoj glas u mislima, ponovo ti i ja.
Tragovi bledi nestvarni pored mene su usnili dodir tvoj osecam, to ne zaboravljam.
Kada si otisla,nema vise nicega tama sve je odnela,u nju je zarobila!!!
U ovoj sobi trazim spas, u ovoj tami cujem glas ko da senka doziva vatra me obuzima. Jos jedan korak i kraj ostaje stari osecaj, tvoj glas u mislima, ponovo ti i ja.
Ostaje istina u ovoj tami, na mostu negde sada sami ja trazim izlaz,trazim spas, spas za nas...
U ovoj sobi trazim spas, u ovoj tami cujem glas ko da senka doziva vatra me obuzima. Jos jedan korak i kraj ostaje stari osecaj, tvoj glas u mislima, ponovo ti i ja. x3
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
JackCarver
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 31.12.2009. 01:32 » |
|
Jazz 'ba, Jazz 'ba Jazz 'ba, Jazz 'ba Jazz 'ba, 'dje si ti s'o me, bona, ne nazoves s'o se ne javis REF. 2x Men' s' cini da ti me ne volis men' s' cini da ti se kofrcis Jazz 'ba, Jazz 'ba Jazz 'ba, Jazz 'ba Jazz 'ba, 'dje si ti s'o me, bona, ne nazoves s'o se ne javis Il' si nasla nekog drugog pa te taktiras ili dizes sebi cijenu pa se foliras REF. 2x 'Djes ba, 'djes ba 'djes ba, 'djes ba 'djes ba, 'dje si ti s'o me, bona, ne nazoves s'o se ne javis Dobro, dobro, nema veze javices se ti doc' ce Cica na kolica kad ti zagusti REF. 2x Jazz 'ba, Jazz 'ba Jazz 'ba, Jazz 'ba Jazz 'ba, 'dje si ti (nek i tebe...) s'o me, bona, ne nazoves s'o se ne javis (mojne ba toga) Jazz 'ba, Jazz 'ba Jazz 'ba, Jazz 'ba Jazz 'ba, 'dje si ti (stipu me, majke ti) s'o me, bona, ne nazoves (je l' to nemas boba) s'o se ne javis
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Србо
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 10.01.2010. 21:40 » |
|
Александра Слађана Милошевић - Под Златним Сунцем Србије
Благословен да си брате Славу Божију памти Милост прими
Благословена да си сестро У миру остај ми
Све сто си сањао у њој си нашао поред срца са собом понео све што си волео тамо те чекало знамење свето у земљу упило
Бели анђеле баци стреле прелепе Да ближњи свога заволи
Мир нек царује да се небо одмори Све нас мање остаје
Сети се молитве И наше земље једине Ми смо сви рођени Под Златним сунцем Србије
Сети се Господе Наше мајке једине Ми смо сви рођени Под Златним сунцем Србије
Све сто си тражио У њој си открио У души звона са собом понео
Све што си љубио Тамо је цветало Мирише свећа на длану носио
Као храст стојиш сам плетеш гране вековне Окрени лице судбино Нек се немих чује глас Говори Србијо Ни један остављен бити неће
Сети се молитве И наше земље једине Ми смо сви рођени Под Златним сунцем Србије
Сети се Господе Наше мајке једине Ми смо сви рођени Под Златним сунцем Србије
Недам те Србијо Много се суза пролило Како да те оставим Да део себе себе одвојим
Недам теее Србијооо
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Србо
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 10.01.2010. 22:19 » |
|
Моро сам ставит и ово, стварно пјесма је Одлична! ... послушајте!
Тина - Иди
Сувише касно је сад да заборавим овај град да заборавим док те с` другим гледам да те нема да ме нема, да те нема да заборавим дуге шетње ноћу и речи, твоја питања да заборавим како си ме са другим варала
Иди немој ми лажи крити иди нек` нек те он сад воли иди можда боље ће бити иди јер само мене боли
И слушам ноћ очекујем твоје кораке док ти са другим ходаш зидови памте уздахе и огледало твој лик а лице меке јастуке а ја, ја памтим све а све биле су преваре
Иди немој ми лажи крити иди нек` нек те он сад воли иди можда боље ће бити иди јер само мене боли
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 11.01.2010. 11:06 Велибор »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Србо
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 19.01.2010. 19:03 » |
|
Прелџије - Убићу Је Из Пиштоља
Моја жена пије, пуши пороци су јој на души мрзи себе што је жива јер та мане не сакрива
За рад неће ни да чује магијама душу трује у руци јој увијек шоља убићу је из пиштоља
Реф. 2x Јој, јадан ја, јој, јадан ја
Неће љубав да водимо хоће да се нагодимо мени земља, а њој кућа убићу је до сванућа
Неће ручак да ми спрема каже да смо крива шема на комшију та се пали а ја не знам шта ми фали
Реф. 2x
Није мени што ме вара већ што више немам пара све је живо потрошила дабогда се утопила
Мајко мила, што ме роди кад ја нисам на слободи кад ја живим попут роба тјераће ме та до гроба
Реф. 2x
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
JackCarver
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 14.03.2010. 21:48 » |
|
Atomsko Skloniste - Extrauterina
Obline sprijeda, pozadi Sto da se radi, sto da se radi Gledano gore-dolje Kombinacija do mile volje
Abortusi kao moda Na komoda, na komoda, na komoda Abortusi kao nade Na zene, na zene mlade
Ne postoji nikakva koncepcija Samo se nudi kontracepcija
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
BraneX
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 19.05.2010. 19:47 » |
|
Toma Zdravković - Jelena
Samo su moje ulice puste bljestava svetla mokrih trotoara a mene proganja jedna cudna zena jedna Jelena koje vise nema
Refren 2x O gde si Jelena da mi srce smiris da u ovoj noci malo dusom danem neko prokletstvo, sudbina, sta li je moram da lutam ne mogu da stanem
Padaju kise nad mojim gradom koracam ulicom mokrih trotoara i jos me proganja jedna cudna zena jedna Jelena koje vise nema
Refren 2x
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Србо
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 30.05.2010. 10:30 » |
|
Владо Калембер - Моја је соба самица
Душа је твоја сјеверно море обала ледена у мени плачу хладне зоре срећо моја једина
Коме си дала пољупце вруће док је киша падала с ким си опет била јуче док је туга владала
Моја је соба самица ти си ме осудила мој је живот тамница ти си другог љубила
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Србо
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 04.07.2010. 20:14 » |
|
Ђорђе Балашевић - Ја Вас Канда Знам
Ја Вас канда знам са реке правили сте керефеке... Срам вас било... Скакали сте онај "шрауб" ко кад буцов чини рауб... (Таман тако) Све је врило... Носили сте циклам костим на туфнице... А у коси џиџа-миџе и пуфнице... Гледале вас опираче... Подгрејане кромпираче... С балонима под њедрима и с фалтама на бедрима... Ко сте да сте најлепша сте, еј! Кад кренете мокра с туша... Усправна ко мајоруша... Цигаром се мушки гуше а женске се редом рогуше...
Знам вас канда из плићака, прешли сте у шес' корака песак врели? Докаско би Дунав до Вас, из руке вам зоб'о овас... Да сте 'тели... Песак врео, вода 'ладна... Срце лупка... Најгоре је кад запљусне испод пупка... Ја сам ипак, ђак Иришки, поштивам кад дама пишки... Цвикере сам црне метно, да не буде индискретно... Ко сте да сте најлепша сте, еј! Лоциран сам био згодно, мало одстраг и узводно... Таман да Вам шацнем струкић... Обло раме... Обли кукић... Штрèала је само пунђа... Шта се под том пунðом мунђа?
Рефрен: Ја Вас, канда, знам са Штранда? Ил од некуд пре? Так'е нема две... Ми смо, канда, иста банда? Тиха вода што одрања брегове... Сад нас двоје морам спојити... Вас освојити... Ил усвојити... Немојте ми шта пркосити да Вас не би' мор'о просити...
Знам Вас канда и са сплава, сламен шешир локна плава... Изванредно... Неки Вас је дзиндзов поган пожуриво низ тобоган... Ђубре једно... Имали сте форму сасвим витке крушке... Феш у струку... А дудушке ко пупушке... Ваша ми колегиница рече да сте књегињица... Што све руглу изврдава... Својеглава и пргава... Ко сте да сте најлепша сте, еј! Јако мало фали лети да се човек поремети... Нит се керим нит важнирам... Не би да Вас деранжирам... Моро сам Вам ово касти... Или касти ил попасти...
Што се тиче мог живота, сама брука и срамота... Бого благи... Продађемо с крста сафир да буде за секин штафир... Кобојаги... Наш Вам салаш дође као грофовија... Чорда коња у галоп се ту повија... Храстов кревет као шајка... Јастуке ми везла мајка... У шифоњер све сложени док се деран не ожени... Ко сте да сте најлепша сте, еј! Гледам се у оку Вашем... И ко да Вам пасент пашем? Андрак ме је неки споп'о... Уз вас би се себи доп'о... Сад је то већ дошло дотле да помишљам да вас отмем...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
JackCarver
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 07.07.2010. 19:22 » |
|
Menjam se - haustor
Mijenjam, mijenjam se Skinuo sam bradu i brkove Pokusat cu naci novi lik Suvremen
I radim sada sve Sto nikad nisam volio prije I ako pritom netko drag mi strada Nisam kriv
Jer mijenjam, mijenjam se Mijenjam, mijenjam se
Stare nazore odbacit cu Srusiti mostove Pokusat cu naci dosta snage Za ponovo
I kosu cu skratiti, jer mozda bolje je to (Nikad ne znas, probati treba) Na sasvim nova vrata izaci cu van (Nikad ne znas, probati treba)
Vec se cude svi Stari znanci i drugovi I pitaju me: stari, kaj ti je ? Kaj si to ti ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|