Derventa Cafe | Forum Portal Fotogalerija

31.07.2010. 22:13 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Neke stvari koje mozda niste znali o Facebooku  (Pročitano 473 puta)
chupo
Administrator
Pol: Muškarac

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

sladjan_stojcic@hotmail.com
Pogledaj profil WWW
« Odgovor #15 poslato: 10.03.2010. 15:46 »

Microsoft je kupio samo 1,6% dionica za nekih 200 i kusur miliona, pa je čitava vrijednost Facebooka kao pravnog lica(firme) skocila na nekih 15 milijardi. Vec sada postoji placanje, odnosno licni kredit, u raznim aplikacijama, npr. aplikacije za poklone, odredjenje poklone mozete slati dzabe, ali odredjenje(bolje) morate placati, ali ne znam ko ubire pare, facebook ili kreator aplikacije :/
Sačuvana

ThunderBird
Big Boss

Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #16 poslato: 14.03.2010. 12:27 »

U suštini, mogu da me cmoknu tamo gdje me sunce nikada obasjalo nije...  Cheesy

E sada, poštujući raznorazne teorije zavjere, prateći kojekakve kontraverze vezane za fejs i slično mogu samo da kažem da sve to igra ulogu u životu ljudi...

Kako crtići:
(zamolio bi da pogledate klip)
Kako i zašto Disney pokušava da iskvari vas i vašu decuDQ | by Aeva

Tako i još mnogokoje socijalne mreže, na ovaj ili onaj način...

Važno je da ne brinem o pandurima, da ne nudim seks za petaka i slično kao mnogi, ne čuvam slike seksualnih odnosa sa maloljetnicama ili ne znam ti ni ja šta već na kompu i na kraju krajeva...
Boli me pppiiiiiiiiiippp...

P.S. Kada ja umrem moje djete će naslijediti profil na fejsu!  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Sačuvana

Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!