Zelim da vas obavijestim o najvecem partyju u ovom djelu Evrope, a to je "Belgrade foam fest (Beograd- Pjena party), koji ce se odrzati 28. Avgusta 2010 u Beogradskoj Areni.. Ja sam dobio ulogu jednog od promotera za Bosnu i Hercegovinu. Kod mene mozete rezervirsati i karte.. Evo nesta vise o ovom festivalu..

★BELGRADE FOAM FEST 2010 ★
BELGRADE FOAM FEST je najveci pjena festival ikada stvoren na prostoru Balkana.Glavna ideja je da okupi mlade ljude prije svega sa ovih prostora, kao i ljude sirom Evrope u jednom zajednickom interesu-dobrom provodu i house muzici.
BELGRADE FOAM FEST se odrzava svake godine krajem meseca avgusta, a predstojeci BELGRADE FOAM FEST 2010 ce se odrzati 28.08.2009. Kao i prosle godine, gostovace najbolji svetski,evropski i domaci DJ-evi, koji ce uz stotine hiljada litara pene ispustenih iz penopada i ogromnih pena topova, spektakularne rasvete od kje zastaje dah,gromoglasnog ozvucenja i pre svega ogromne energije 20.000 posetilaca u Beogradskoj Areni napraviti nezaboravan provod!!!
U planu je da nastupi preko 30 DJ-eva,od cega ce, svakako, najvecu paznju privuci 3 najzvucnija imena sa glavnog stage-a u centru arene. U krugu Arene postojace manji stage-evi sa pretezno domacim dj-evima, koji ce u 3 caffe-a pustati posetiocima koji ce moci da se u udobnim lazy bag-ovima smeste, odmore od djuskanja u peni i uzivaju..
Karte ce biti pustene u prodaju pocetkom aprilia, a vec mozete sada da ih rezervisete, po cijeni od 2000din (20€). Prvih hiljadu karata prodavace se po cijeni od 15€, a ostale po 20€. Bosna i Hercegovina raspolaze sa brojem od 2000 karata, tako da ako ne zelite da propustite ovaj spektakl, rezervisite karte sto ranije

Ja znam da ja idem

Mozete mi ovde poslati poruku u inbox, mozete i na br telefona 065/863-314 za rezervaziciju

Pozzz
P.S- evo jedan mali dio dozivljaja od prosle godine: