Derventa Cafe | Forum Portal Fotogalerija

31.07.2010. 22:20 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: BELGRADE FOAM FEST 2010, 28.08.2010. Beogradska Arena  (Pročitano 235 puta)
Sinix
Novajlija
*

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

Pogledaj profil E-mail
« poslato: 15.03.2010. 19:50 »

Zelim da vas obavijestim o najvecem partyju u ovom djelu Evrope, a to je "Belgrade foam fest (Beograd- Pjena party), koji ce se odrzati 28. Avgusta 2010 u Beogradskoj Areni.. Ja sam dobio ulogu jednog od promotera za Bosnu i Hercegovinu. Kod mene mozete rezervirsati i karte.. Evo nesta vise o ovom festivalu.. Smeško

★BELGRADE FOAM FEST 2010 ★

BELGRADE FOAM FEST je najveci pjena festival ikada stvoren na prostoru Balkana.Glavna ideja je da okupi mlade ljude prije svega sa ovih prostora, kao i ljude sirom Evrope u jednom zajednickom interesu-dobrom provodu i house muzici.

BELGRADE FOAM FEST se odrzava svake godine krajem meseca avgusta, a predstojeci BELGRADE FOAM FEST 2010 ce se odrzati 28.08.2009. Kao i prosle godine, gostovace najbolji svetski,evropski i domaci DJ-evi, koji ce uz stotine hiljada litara pene ispustenih iz penopada i ogromnih pena topova, spektakularne rasvete od kje zastaje dah,gromoglasnog ozvucenja i pre svega ogromne energije 20.000 posetilaca u Beogradskoj Areni napraviti nezaboravan provod!!!

U planu je da nastupi preko 30 DJ-eva,od cega ce, svakako, najvecu paznju privuci 3 najzvucnija imena sa glavnog stage-a u centru arene. U krugu Arene postojace manji stage-evi sa pretezno domacim dj-evima, koji ce u 3 caffe-a pustati posetiocima koji ce moci da se u udobnim lazy bag-ovima smeste, odmore od djuskanja u peni i uzivaju..

Karte ce biti pustene u prodaju pocetkom aprilia, a vec mozete sada da ih rezervisete, po cijeni od 2000din (20€). Prvih hiljadu karata prodavace se po cijeni od 15€, a ostale po 20€. Bosna i Hercegovina raspolaze sa brojem od 2000 karata, tako da ako ne zelite da propustite ovaj spektakl, rezervisite karte sto ranije Smeško Ja znam da ja idem Smeško

Mozete mi ovde poslati poruku u inbox, mozete i na br telefona 065/863-314 za rezervaziciju Smeško
Pozzz

P.S- evo jedan mali dio dozivljaja od prosle godine:
Foam Fest Belgrade Arena 29.08.2009.DQ | by Aeva
« Poslednja izmena: 29.06.2010. 11:52 Велибор » Sačuvana

Sinix the KiNg
Aleksandar
Gestapo

HouseRoll

Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
Browser:
Chrome 4.0.249.89 Chrome 4.0.249.89

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #1 poslato: 16.03.2010. 14:36 »

btw. narucio sam komada 2 Cheesy
Sačuvana

Sinix
Novajlija
*

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #2 poslato: 16.03.2010. 20:13 »

btw. narucio sam komada 2 Cheesy
znam :p preneseno dalje, pocetkom aprila karte ce biti tu Namigivanje
Sačuvana

Sinix the KiNg
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!