Forum
07.09.2010. 01:59 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3] 4 5
  Štampaj  
Autor Tema: Вијести  (Pročitano 1477 puta)
Langer
Opšti urednik
Pol: Muškarac

^bu!

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #30 poslato: 08.06.2010. 15:25 »

ovo treba! Cheesy
a jeste culi da hrvatska hoce da dozvoli incest?
Sačuvana

Hibi
Gestapo

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #31 poslato: 08.06.2010. 15:39 »

:O ccc dve po kratkom postupku! Bravo za Poljsku Cheesy
Sačuvana

- i + k\'o amer i rus u mom svetu ti si korov a ja Hibiskus Namigivanje
Србо
Gestapo

srbo89@hotmail.com velibor.gvozdic@yahoo.com
Pogledaj profil WWW E-mail
« Odgovor #32 poslato: 30.06.2010. 09:15 »

ХРОНИКА

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/196095/Na-sahrani-devojcice-plakali-i-svestenici

Usne su mi zapečaćene
Sačuvana

BraneX
Gonič bajtova

NEVER BACK DOWN

cola_king@live.com
Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 30.06.2010. 09:40 »

Usne su mi zapečaćene Usne su mi zapečaćene Najezio sam se!   Usne su mi zapečaćene Usne su mi zapečaćene
Ovo je za smrtnu kaznu! Ja bi ga sjekao cent po cent!  Angry
Sačuvana

the_trooper
Gestapo

Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: 30.06.2010. 10:20 »

Što je najgore ovaj će za koju godinu opet da izadje iz zatvora, po mom mišljenju samo metak ili injekcija nema tu humanosti ni popravljanja kroz zatvorski sistem.
Sačuvana

Kao nada, kao more, kao govor, kao pokret, kao zora, kao dete, kao krv, kao želja...
Brdar
Gonič bajtova

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #35 poslato: 30.06.2010. 13:15 »

Zatvor je za njega luksuz ima smjestaj i pice ja se slazem sa trooperom ja bi njega kundakom dotuko do smrti ne isplati se trositi metak previse bezbolna smrt
Sačuvana
Langer
Opšti urednik

^bu!

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #36 poslato: 30.06.2010. 16:09 »

nece on izaci bas za koju godinu, bice optuzen najmanje za 2 teska zlocina, to samo treba strpati dozivotno u samicu...
Sačuvana

Србо
Gestapo

« Odgovor #37 poslato: 07.07.2010. 09:44 »

ХРОНИКА:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/197194/Policija-nas-tukla--bez-razloga
Sačuvana

Србо
Gestapo

« Odgovor #38 poslato: 08.07.2010. 19:59 »

Citat
Srpska zastava na džamiji u Zvorniku

U večernjim satima u srijedu 7. jula 2010. godine oskrnavljena je džamija Rijeka u Zvorniku. Počinitelj, K. B. zvani Robija ušao je na munaru sa pripremljenim alkoholnim pićem, hranom i srpskom zastavom.

Srpsku zastavu je postavio na drugo šerefe. Uslijedilo je dovikivanje i bacanje pivskih flaša sa munare. Sve ovo je izazvalo pažnju mnogih znatiželjnika. Mahanje zastavom mu je bio poseban užitak uz gromoglasno odobravanje i navijanje mnogobrojne publike, govore očevici.
Policijske snage, vatrogasci su pokušavali da ga ubijede da siđe sa munare. Tek nakon dva sata policija i vatrogasci su razvalili ulazna vrata na munari, počinitelja uhapsili i odveli. Počinitelj je otpraćen uz gromoglasne aplauze prisutnih, navode svjedoci. Udruženje demobiliziranih boraca Armije R BiH Zvornik ogorčeno je sinoćnjim dešavanjima u centru grada Zvornika u kojem je pred oko hiljadu ljudi skrnavljena centralna riječka džamija. U saopćenju ovog udruženja navodi se, kako je to direktan napad na sve Bošnjake u Zvorniku i da se tim direktno poručuje da nisu poželjni na tim prostorima, stoji uz ostalo, u dopisu kojeg potpisuje predsjednik Udruženja, Rahman Nukić.
Sinoćnji vandalski čin osudila je i Bošnjačka zajednica kulture ''Preporod'', Općinsko društvo Zvornik. Kako se navodi u saopćenju, dvosatno divljanje neodgovornog pojedinca sa munare zvorničke džamije gromoglasno je podržavano od mase koja se okupila i aplaudirala na mahanje srpskom zastavom sa mjesta gdje se nalazila zastava Islamske zajednice Bosne i Hercegovine. Nije nam jasno zašto je policija čekala dva sata da prekine ovog neodgovornog pojedinca čije je divljanje, na naše veliko zaprepaštenje, naišlo na gromoglasnu podršku velike većine prolaznika i okupljenih ispred džamije, ''Preporod'' Zvornik traži da se energično kazne svi odgovorni za ovaj nemili događaj, kako se slični događaji ne bi ponovili i da se time iz Zvornika povodom jubileja 600 godina grada Zvornika pošalju slike ljubavi i mira, a ne mržnje i islamofobije, navodi se u saopćenju kojeg potpisuje predsjednik BZK ''Preporod'' Zvornik, Amer Redžić.

Sačuvana

BraneX
Gonič bajtova

NEVER BACK DOWN

cola_king@live.com
Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: 08.07.2010. 20:06 »

Citat
Srpska zastava na džamiji u Zvorniku

U večernjim satima u srijedu 7. jula 2010. godine oskrnavljena je džamija Rijeka u Zvorniku. Počinitelj, K. B. zvani Robija ušao je na munaru sa pripremljenim alkoholnim pićem, hranom i srpskom zastavom.

Srpsku zastavu je postavio na drugo šerefe. Uslijedilo je dovikivanje i bacanje pivskih flaša sa munare. Sve ovo je izazvalo pažnju mnogih znatiželjnika. Mahanje zastavom mu je bio poseban užitak uz gromoglasno odobravanje i navijanje mnogobrojne publike, govore očevici.
Policijske snage, vatrogasci su pokušavali da ga ubijede da siđe sa munare. Tek nakon dva sata policija i vatrogasci su razvalili ulazna vrata na munari, počinitelja uhapsili i odveli. Počinitelj je otpraćen uz gromoglasne aplauze prisutnih, navode svjedoci. Udruženje demobiliziranih boraca Armije R BiH Zvornik ogorčeno je sinoćnjim dešavanjima u centru grada Zvornika u kojem je pred oko hiljadu ljudi skrnavljena centralna riječka džamija. U saopćenju ovog udruženja navodi se, kako je to direktan napad na sve Bošnjake u Zvorniku i da se tim direktno poručuje da nisu poželjni na tim prostorima, stoji uz ostalo, u dopisu kojeg potpisuje predsjednik Udruženja, Rahman Nukić.
Sinoćnji vandalski čin osudila je i Bošnjačka zajednica kulture ''Preporod'', Općinsko društvo Zvornik. Kako se navodi u saopćenju, dvosatno divljanje neodgovornog pojedinca sa munare zvorničke džamije gromoglasno je podržavano od mase koja se okupila i aplaudirala na mahanje srpskom zastavom sa mjesta gdje se nalazila zastava Islamske zajednice Bosne i Hercegovine. Nije nam jasno zašto je policija čekala dva sata da prekine ovog neodgovornog pojedinca čije je divljanje, na naše veliko zaprepaštenje, naišlo na gromoglasnu podršku velike većine prolaznika i okupljenih ispred džamije, ''Preporod'' Zvornik traži da se energično kazne svi odgovorni za ovaj nemili događaj, kako se slični događaji ne bi ponovili i da se time iz Zvornika povodom jubileja 600 godina grada Zvornika pošalju slike ljubavi i mira, a ne mržnje i islamofobije, navodi se u saopćenju kojeg potpisuje predsjednik BZK ''Preporod'' Zvornik, Amer Redžić.

A KRALJA!!! Cheesy Cheesy Cheesy

Sačuvana

the_trooper
Gestapo

Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 08.07.2010. 23:18 »

E nek im je dohako... Rofl
Sačuvana

Kao nada, kao more, kao govor, kao pokret, kao zora, kao dete, kao krv, kao želja...
Langer
Opšti urednik

^bu!

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #41 poslato: 09.07.2010. 01:40 »

debilni cin jednog debila...
Sačuvana

JackCarver
Opšti urednik

My wild love went ridin'

jack9.carver@hotmail.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #42 poslato: 09.07.2010. 09:33 »

ovo po meni nije nikakav dokaz srbstva, ovo je čist dokaz naše sramote... Zaprepašćen
Sačuvana

virus
Gonič bajtova

vladogrbic@hotmail.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #43 poslato: 09.07.2010. 14:11 »

Slazem se sa prethodna dva komentara...po meni je ovo samo izazivanje mrznje i novih sukoba.
Kako kazu ovo predstavlja napad na sve bosnjake,isto tako sramoti sve srbe.
Sačuvana
Shadow.90
Gonič bajtova

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #44 poslato: 09.07.2010. 14:26 »

Budala i krivih drva nikad nece nestati Smeško
Sačuvana

[Only mods are allowed to see this image]
Stranice: 1 2 [3] 4 5
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!