“Gladijatori” nezaustavljivi!

0

U nedelju na terenu Srednjoškolskog centra odigrana je ragbi utakmica, u okviru lige BiH, izmedju domaćina ragbi kluba „Gladijatori“ i ragbi kluba „TRK“ iz Tešnja. Pored vremenskih neprilika i neuslovnog terena derventski ragbisti ostvarili su pobjedu 30:7.

ragbi
N & T Photography

Prošlim nastupom u Hercegovini derventska ekipa ostala je bez pet standardnih prvotimaca, koji su se u toj istorijskoj utakmici povrijedili, ali to ipak nije spriječilo „Gladijatore“ da i juče ostvare povoljan rezultat.

„Ponosan sam na momke, koji su i ovaj put, po blatu i kiši ostavili srce na terenu. I pored odsustva pet prvotimaca zbog povrede, uspjeli smo da se izborimo i iz ove teške utakmice izvučemo pobjedu“, izjavio je za naš portal trener derventske ekipe Radomir Petković – Štaka.

„Gladijatori“ se ovim putem zahvaljuju gostima iz Tešnja, na fer i sportskoj igri, a u slijedećem kolu Dervenćani putuju u Zenicu, gdje će se sastati sa ekipom „Čelika“. Utakmica je na rasporedu 31. oktobra.

 Nikola Brković – Derventa Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code