Vijesti Politika I derventski DNS se pojačava, poznat jedan od kandidata za Narodnu skupštinu...

I derventski DNS se pojačava, poznat jedan od kandidata za Narodnu skupštinu RS

9

Građanska inicijativa “Nova Srpska” iz Dervente kolektivno je pristupila Demokratskom narodnom savezu, saopšteno je iz ovog udruženja. 

Dogovorena je međusobna saradnja oko učešća na predstojećim Opštim izborima u BiH.

Dosadašnji tim lider “Nove Srpske” Dragan M. Pajić, nekadašnji načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštinske uprave Derventa, biće jedan od kandidata za narodnog poslanika ispred DNS-a u izbornoj jedinici 4 koja obuhvata Derventu, Modriču, Brod i Vukosavlje, stoji u saopštenju “Nove Srpske”.

Provođenje Programa DNS-a u svim segmentima društva i zajednice kao i poboljšanje izbornog rezultata u odnosu na 2014. i 2016. godinu, te ostvarivanje direktnog poslaničkog mandata iz ove izborne jedinice, cilj je novih partnera.

Derventa Cafe

9 KOMENTARI

  1. Konačno jedan kvalitetan kandidat za Poslanika Skupštine RS iz Dervente. Obrazovan, politički iskusan i sa jasnom vizijom razvoja Dervente. Samo napred Pajiću!!! Mladja populacija Dervente ti daje punu podršku.

  2. Odličan kandidat. Spreman da donese promjene i poboljšanje zivotnog standarda našim sugrađanima sa pozicije narodnog poslanika.

    Ako izbori budu regularni(bez koverata,kupovine,preferencija,dopisivanja i sl) Pajić prolazi sigurno za poslanika a DNS pruza širinu za političko djelovanje. Ne posustaj Pajiću!

  3. Extra izbor za narodnog poslanika. Čovjek koji donosi promjene i poboljšanje polozaja svih u Derventi. Pun energije i zelje za napredak!!! Bez obzira na sve pritiske Pajiću ne posustaj u ovoj trci. Derventska omladina i apstinenti na izborima su uz tebe!!!

  4. Puna podrška za budućeg poslanika Pajića!!! Ako budu regularni izbori bez krađe i dopisivanja glasova, Pajić prolazi sigurno. Zainteresovan sam za učešće u tvom izbornom štabu pošto imam informacije da okupljaš mladu i perspektivnu ekipu za Izborni štab. U privatni inbox sam poslao svoje kontakt podatke.

    • Šalu na stranu ,Pajić je obrazovan i vrijedan momak .Bio bi dobar poslanik. Dosta je bilo polupismenih u politici.

  5. Хахаха Пајић бот,могао си барем те коментаре временски ускладити.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code