Vijesti Društvo Ispunjena velika želja: Anastasiji će boravak u bolnici prekratiti novi laptop

Ispunjena velika želja: Anastasiji će boravak u bolnici prekratiti novi laptop

0

Predsjednik Skupštine opštine Derventa Marijan Kljajić usrećio je danas malu Anastasiju Kokoruš pokloniviši joj novi laptop. Bila je to velika želja jedanaestogodišnjakinje oboljele od mišićne distrofije kojoj će ovaj poklon olakšati boravak u bolnici povodom još jedne u nizu operacija, te zamijeniti stari i dotrajali računar.

Predsjedniku Marijanu Kljajiću nije prvi put da se odazvao molbama za pomoć.

Kada sam saznao za slučaj male Anastasije odlučio sam da pomognem i ispunim joj želju za novim laptopom. Želim joj da skora operacija prođe što bolje i da ponovo prohoda, istakao je ovom prilikom Kljajić, kome se Anastasija zahvalila jednim od svojih crteža.

Inače, Anastasija se priprema za odlazak u Novi Sad narednog vikenda gdje je očekuje četvrta u nizu operacija transplantacije matičnih ćelija. Ovo bi mogao biti i posljednji zahvat, ako se ljekari odluče da urade i biopsiju mišića, nakon čega će uslijediti fizikalne terapije.

Svi koji su u mogućnosti i dalje mogu pomoći Tašino liječenje, s obzirom da svaki od zahvata košta između 7.000 i 10.000 evra. Uplate se mogu izvršiti na žiro račun broj 555 0088 15 0668 872, otvoren u Novoj banci, na ime Živana Kokoruš.

Devizni račun

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code