Vijesti Politika Ivanić: Deklaracija SNSD-a je skretanje pažnje sa stvarnih problema, zaduženje davno prešlo...

Ivanić: Deklaracija SNSD-a je skretanje pažnje sa stvarnih problema, zaduženje davno prešlo mjeru

0

Predsjednik PDP-a Mladen Ivanić smatra da je Deklaracija o slobodnoj i samostalnoj budućnosti Republike Srpske, koja je usvojena na 5. Saboru SNSD-a, “skretanje pažnje sa stvarnih problema u RS-u”.

pdp

Ivanić je rekao novinarima, poslije sjednice Predsjedništva PDP-a koja je juče održana  u Derventi, da je “zaduživanje Republike Srpske davno prešlo mjeru”, te da opštine imaju manje novca, jer se namiruje kredit koji vraća Vlada. On je dodao da je Predsjedništvo PDP-a donijelo odluku da prihvati ulazak “Srpske alternative” Tihomira Gligorića u sastav partije.

Potpredsjednik PDP-a Milan Đukić rekao je da je na sjednici Predsjedništva stranke ekonomsko stanje u Republici Srpskoj ocijenjeno kao veoma teško, te da nema najavljivanih realnih investicija i da plate budžetskim korisnicima kasne. Đukić, koji je i član Predsjedništva PDP-a iz Dervente, ocijenio je da “Vlada nije sposobna da donese reforme”, niti ima odgovora u sferi borbe protiv korupcije.

Član Predsjedništva PDP-a Milenko Ristić izjavio je da će krajem septembra biti održan Sabor PDP-a na kojem će biti usvojen novi statut partije, nova opredjeljenja i deklaracija o aktuelnoj političkoj situaciji.

Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code