Vijesti Sport Jedanaest godina sjećanja na Bojana – VIDEO

Jedanaest godina sjećanja na Bojana – VIDEO

0

U nedelju je na kuglani SRC-a „Olimp“ održan 11. Memorijalni turnir „Bojan Kojić“ u znak sjećanja na tragično preminulog mladog sugrađana Bojana Kojića, kuglaša „Dervente“ i „Kozare“ iz Gradiške, koji je tragično preminuo 2004. godine. Kojić je do tada je nosio titule omladinskog prvaka RS i BiH, a bio je i član kadetske reprezentacije BiH.

1

Memorijal se treću godinu održava na derventskoj kuglani, a prijašnjih godina turnir je organizovala „Kozara“ iz Gradiške. Na ovogodišnjem turniru, pored „Kozare“ i „Dervente“, učestvovale su i ekipe „Minerala“ iz Teslića i „OSSE“ iz Bijeljine.

Prisutnima su se obratili Zoran Brković, član IO KSRS, UO KSBiH i UO KK „Derventa“, predsjednik UO KK „Kozara“ Darko Lacković i predsjednik derventskog kluba Jovo Jeftić, koji su pozdravili sve učesnike, te se zahvalili domaćinu što na ovaj način održava sjećanje na Bojana kog svi pamte kao dobrog druga, sina, kuglaša. Minutom ćutanja odana mu je počast, a turnir je zvanično otvorio načelnik opštine Derventa, Milorad Simić. Svečanosti je prisustvovao i Bojanov otac Miloš Kojić, koji je izjavio da je srećan da se na ovaj način već 11 godina za redom svi prisjećaju njegovog sina.

Ovogodišnji turnir osvojila je po deveti put „Kozara“ iz Gradiške, drugo mjesto pripalo je ekipi „OSSE“ iz Bijeljine, treća pozicija pripala je domaćinima, a četvrtoplasirana bila je ekipa „Minerala“ iz Teslića. Epitet najboljeg pojedinca turnira pripao je Nemanji Galiću iz „Kozare“.

Uprava i ekipa kuglaškog kluba „Derventa“ zahvaljuje se načelniku opštine Miloradu Simiću, te lokalnim privrednicima koji su i ove godine pomogli u samom organizovanju i realizaciji ovog turnira.

 Nikola Brković – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code