Vijesti Sport Još sedam dana za prijave na Dječiji fudbalski turnir “Derventa 2017”

Još sedam dana za prijave na Dječiji fudbalski turnir “Derventa 2017”

0

Još je ostalo 12 dana do početka ovogodišnjeg izdanja Dječijeg fudbalskog turnira “Derventa 2017”, a samo sedam, tačnije do utorka (15.8.), za prijave ekipa.

Pored 4 selekcije “Tekstilac Korta”, očekuje se još 28 ekipa, kaže koordinator Omladinskog pogona FK Tekstilac Kort Dejan Plisnić.

– Ove godine turnir ce biti dosta kvalitetniji nego prošlogodišnji jer su i naše selekcije iskusnije i učestvovale na dosta turnira. Potvrđeno je učešće Marsonije iz Slavonskog Broda, banjalučkog Borca, Rudara iz Prijedora, Sloge iz Doboj, ŠF Stars iz Gradiške, Zenita iz Bijeljine, tuzlanskog Bambija, Proletera iz Dvorova, Prijateljia iz Broda, Spartaka iz Banjaluke i mnogih drugih, dok još neke odgovore tek očekujemo, kaže Plisnić.

Turnir će se održati na Gradskom stadionu u Derventi, a učestvovaće igrači rođeni 2005, 2006, 2007. i 2008/09. godine.

Maksimalan broj ekipa je 32, koje broje do 12 igrača. Cjelodnevni turnir će se održati 20. avgusta, a zainteresovani se mogu prijaviti na telefon 065 644 509.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here