Vijesti Kultura i obrazovanje Književnik Mišo Đurđević najmlađima poklanja slikovnicu “Medo” i drugi tiraž knjige “Kolo...

Književnik Mišo Đurđević najmlađima poklanja slikovnicu “Medo” i drugi tiraž knjige “Kolo vječno – doba godišnja”

0

Sedma slikovnica Milorada Miše Đurđevića, člana Udruženja književnika Republike Srpske i Srpskog književnog kluba ”Vihor” Derventa, nosi naslov ”Medo” i pjesmom priča priču o medi koji je željan mednog saća ušao u stablo, najeo se mednog meda i izaći nije mogao, a potom kroz prozorče ugledao svoju dječicu kako ”idu njegovim putem” pa zamolio sve čitaoce dječijeg srca da mu pomognu da izgladni i porodici se svojoj pridruži.

Ugledavši svjetlost dana u okviru okrobarskih dana kulture, ”Medo” je predodređen da bude dar svim mladim čitaocima koji iskažu želju da ovu slikovito bajkovitu slikovnicu imaju na svojim čitakačkim policama, poručuje autor.

Ni ova slikovnica, kao ni prethodnih šest (Koka, Cuko, Gica, Žirafa, Roda, Kos), ne može se naći u prodaji jer autor knjigu ne prodaje već daruje daje onom ko mu se obrati.

„Kolo vječno – doba godišnja“ u izdanju drugom
Podsjećamo, cijeli tiraž posljedne knjige ”Kolo vječno – doba godišnja”, objavljene u aprilu ove godine, Đurđević je poklonio djeci besplatno, a zahvaljujući ljudima punim razumijevanja, djelo će doživjeti drugo izdanje početkom oktobra 2017. godine i u okviru oktobarskih dana kulture.

I ovo slikovito drugo izdanje Milorad Mišo Đurđević će u cjelokupnom tiražu od 500 primjeraka darovati zaljubljenicima lijepo pisane riječi ”koji po knjigu dođu”!

O ovom djelu pročitajte više OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code