Vijesti Politika Kolegijum SO: Razmatrano pitanje o dugoročnom zaduženju – VIDEO

Kolegijum SO: Razmatrano pitanje o dugoročnom zaduženju – VIDEO

0

U utorak, 23. juna, održano je 25. zasjedanje Kolegijuma Skupštine opštine Derventa kome je pored predsjednika i zamjenika predsjednika SO te predsjednika klubova odbornika prisustvovao i načelnik opštine Milorad Simić.

Kolegijum SO

Na sjednici Kolegijuma dogovoreno je da će se 29. zasjedanje Skupštine održati 14. jula tekuće godine od 10.00 časova. U raspravi o Dnevnom redu, između ostalog, bilo je govora i o uvrštavanju tačke o dugoročnom kreditnom zaduženju koja će se naći pred poslanicima na slijedećem zasijedanju, a prethodno će još jednom biti predmet analize Kolegijuma.

Prema riječima predsjednika SO Joze Barišića postoji konsenzus političkih stranaka po tom pitanju, a iznos potencijalnog zaduženja od 2,4 miliona KM bi se trebao utrošiti na nekoliko većih projekata.

 B. Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code