Vijesti Politika Kolegijum SO: Sjednica 1. oktobra, o sječi šume poseban razgovor – VIDEO

Kolegijum SO: Sjednica 1. oktobra, o sječi šume poseban razgovor – VIDEO

0

Pored očekivanih tema koje predlaže načelnik opštine i ostali funkcioneri, predsjednici klubova odbornika su imali i neke druge inicijative o kojima su željeli govoriti na sjednici Skupštine opštine.

Kolegijum-SO

Na 31. sjednici Skupštine opštine Derventa definitivno će se naći Izvještaj o polugodišnjem izvršenju budžeta, Informacija o radu i poslovanju javnih ustanova, Prijedlog odluke o dopunskim pravima boraca, ratnih vojnih invalida i porodica poginulih, te Prijedlog odluke o izmjeni odluke o komunlanim taksama.

Prijedlozi pojedinih predsjednika odborničkih klubova bili su i da se na sjednici raspravlja o elektrifikaciji u povratničkim naseljima, promjeni naziva ulica, ruševnih objekata, vodovoda u selima, a najviše pažnje je izazvala aktuelna tema sječe šuma. Iako se neće naći na narednoj sjednici, zbog nemogućnosti odgovarajuće pripreme, ova tema će biti predmet skorašnjeg razgovora lokalne vlasti, Šuma Srpske, policije, tužilaštva i drugih institucija.

Skupština će zasijedati 1. oktobra.


 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code