Vijesti Politika Konstituisani savjeti u svim mjesnim zajednicama

Konstituisani savjeti u svim mjesnim zajednicama

0

Uručivanjem uvjerenja novoizabranim članovima i izborom predsjednika, konstituisani su savjeti u četiri mjesne zajednice, čime su završeni izbori za ove organe.

IMGP5586_1_

Povodom završetka izbora u mjesnim zajednicama, predsjednik Opštinske izborne komisije Cvijo Aničić, rekao je da su izbori za članove savjeta u svih 40 mjesnih zajednica uspješno provedeni, da su počeli 21. juna, a završeni proteklog vikenda.

– “Izbori su protekli bez ikakvih problema, uz odgovorno ponašanje članova biračkih odbora i samih birača, te se nadam da će savjeti u narednom periodu sa uspjehom moći obavljati svoje zakonom utvrđene nadležnosti i obaveze”, rekao je Aničić.

U prvom krugu, 21.juna, izbori su uspješno provedeni u 35 mjesnih zajednica, nakon čega su konstituisani savjeti mjesnih zajednica i izabrani predsjednici.Izbori u Miškovcima su ponovljeni petnaest dana poslije.

Savjeti u mjesnim zajednicama Agići, Kuljenovci, Osojci te izbor dva člana u Gornjem Višnjiku , formirani su poslije izbora, održanih 6. septembra. Za predsjednika Savjeta MZ Agići izabran je Ljubiša Nikolić, u Kuljenovcima Cvita Anđelković, u Osojcima Zoran Tominčić i u Gornjem Višnjiku Sreto Vukman.

capture-20150925-102322derventa.ba

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code