Vijesti Sport Marjanoviću licenca kik-boks trenera

Marjanoviću licenca kik-boks trenera

0

Prošle nedjelje završen je sedmodnevni kamp za perspektivne kik-boksere iz cijele Republike Srpske koji je održan u okviru Ljetne škole sporta, projekta koji je tokom ove godine okupio više od 1 500 sportista iz 30 različitih sportova.

марјан

Među učesnicima kampa našao se i uspješni derventski kik-bokser Mario Marjanović, koji je boravak u Trebinju iskoristio za dodatno stručno usavršavanje. Naime, pored kampa koji je vodio trener banjalučkog Kik-boks kluba Borac Milovan Drobnjak, održana je edukacija i licenciranje za kik-boks trenere na nivou Republike Srpske koje su uspješno okončala četiri polaznika, među kojima i Marjanović.

U komisiji za licenciranje bili su stručni saradnik ministarstva Nenad Rađević, selektor reprezentacije RS Veselin Đuričić, glavni sekretar Saveza Dijana Poletan i predsjednik sudijskog saveza Neđo Bratinić. Marjanoviću, koji vodi derventsku sekciju prnjavorskog Kik-boks kluba Despot, licenca predstavlja priznanje kvaliteta i takmičarskog rada.

– Licenca će mi omogućiti da nesmetano radim sa svojim učenicima koji će od sada i formalno učiti od kvalifikovanog trenera, napominje Marjanović.

Prema riječima predsjednika Kik-boks saveza Dragutina Papovića, važnost kampa, osim u stručnom usavršavanju sportista, ogleda se i u tome što je on svojevrsna faza u okviru priprema za Evropsko prvenstvo. Organizator Ljetne škole sporta je resorno ministarstvo zajedno sa sportskim savezima.

 B. Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code