Monokomedija Slobodana Ćustića “O glumatanju” u osinjskom Domu kulture

0

Nakon prošlogodišnjeg gostovanja u Centru za kulturu, Dervenćani će ponovo biti u prilici pogledati monokomediju “O glumatanju” autora Slobodana Ćustića, ali ovog puta u njegovoj rodnoj Osinji. Naime, narednog petka (24. mart), osinjski Dom kulture ugostiće legendarnog glumca.

Radi se o autobiografskoj monokomediji kojom Ćustić na duhovit i autentičan način publici priča najzanimljivije detalje svog kasnog glumačkog školovanja. Radnja prikazuje prijemni ispit na glumi, koji je je veoma neizvestan i težak, mada naoko jednostavan.

Inače, Slobodan Ćustić rođen je 9. maja 1958. godine upravo u Osinji. Glumio je u velikom broju filmskih ostvarenja, a najpoznatiji je po ulozi u filmu “Kuduz”, kao i u filmovima i serijama “Tri karte za Holivud”, “Policajac s Petlovog brda”, “Do koske”, “Nož”, “Montevideo, Bog te video”, i u jednoj od epizoda “Državnog posla”. Otac je petoro djece, a od 2014. godine je upravnik Beogradskog dramskog pozorišta.

Početak predstave je predviđen u 19 časova.

Kako je predstava protekla u Derventi, pročitajte OVDJE.

Derventa Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code