Vijesti Politika Napredna Srpska: Vodimo Srpsku putem prosperiteta

Napredna Srpska: Vodimo Srpsku putem prosperiteta

0

Koalicija centra, koju čine DNS, NS i SRS, povešće Republiku Srpsku putem prosperiteta, po ugledu na Srbiju i reforme koje je pokrenuo Aleksandar Vučić, rekao je predsjednik NS Adam Šukalo.

Napredna Srpska - Vodimo Srpsku putem prosperiteta

Šukalo je na predizbornoj tribini, koja je održana, u nedjelju, u Osinji kod Dervente, istakao da je upravo na današnji dan započeta ideje o NS i da je ovaj skup ujedno i rođendanski.

“Odmah iza 12. oktobra krećemo da radimo, jer ova dva zaraćena bloka neće donijeti mir i prosperitet. Oni nas žele dijeliti, zavađati i ne mogu donijeti napredak. Zastupamo patriotizam ljubavi, koji narod miri i spaja sve krajeve Srpske”, poručio je Šukalo.

Na predizbornoj tribini predstavljen je kandidat za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice četiri Borko Kitić iz Dervente, koji je rekao da će zastupati sve krajeve opštine podjednako, kao i sve ostale krajeve Srpske u Narodnoj skupštini.

On smatra da Derventa zaslužuje još bolji tretman od republičke vlasti.

Dr Miodrag Marjanović, predsjednik Opštinskog odbora Stranke napredna Srpska Prnjavor i odbornik u SO Prnjavor izrazio je nadu da će susjedne dvije opštine, Derventa i Prnjavor, više pažnje posvetiti zajedničkoj komunikaciji i saradnji, jer Napredna Srpska može postati ako su sve lokalne zajednice čvrsto povezane i idu ka napretku.

“Napredna Srpska će u narednom periodu sa svojim poštenjem, radom i zalaganjem, pokazati ljudima da se može poštenije kako bi nam svima bilo bolje.” poručio je Marjanović.

Koalicija Centra održaće centralnu predizbornu tribinu 3. oktobra u 17,00 časova, u prostorijama Centra za kulturu Derventa, gdje će izborni program i ambicije koalicije direktno predstaviti: Marko Pavić, predsjednik DNS, Adam Šukalo, predsjednik NS i Dragan Đurđević, predsjednik SRS.

Na tribini će se predstaviti i kandidati koalicije za narodne poslanike i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Posavske novosti

PODIJELI