Naredne sedmice 28. sjednica SO Derventa

0

Predsjednik Skupštine opštine Derventa, Jozo Barišić, zakazao je 28. sjednicu Skupštine opštine Derventa za utorak, 2. jun 2015. godine sa početkom u 10,00 časova. Na dnevnom redu 28. sjednice nalazi se 18 tačaka.

so derventa arhiva
Foto: arhiva

Nakon usvajanja Zapisnika sa 27. sjednice Skupštine opštine i „Aktuelnog časa“, odbornici će razmatrati prijedlog nekoliko odluka i to Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o mjesnim zajednicama na području opštine Derventa, Prijedlog odluke o prosječnoj konačnoj građevinskoj cijeni m2 korisne površine stambenog i poslovnog prostora u 2014. godini na području opštine Derventa, Prijedlog odluke o visini naknade za troškove uređenja gradskog građevinskog zemljišta, Prijedlog odluke o prodaji neposrednom pogodbom neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta u svojini opštine Derventa, radi oblikovanja – kompletiranja građevinske čestice Anđelković (Dragomira) Slavoljubu iz Dervente, Prijedlog odluke o prodaji nepokretnosti u svojini opštine Derventa u K.O. Bijelo Brdo putem neposredne pogodbe Vujčić (Jure) Anti i Prijedlog odluke o utvrđivanju tržišne vrijednosti za građevinsko zemljište označeno kao k.č. 2495/4 K.O. Derventa 1 u svojini opštine Derventa.

Na dnevnom redu 28. skupštinskog zasijedanja razmatraće se Izvještaj o izvršenju Budžeta opštine Derventa za period 01.01.- 31.03.2015. godine i Izvještaj o zimskom održavanju lokalnih putnih pravaca i gradskih ulica u periodu od 15.11.2014. godine do 15.03. 2015. godine.

Odbornici će na 28. skupštinskom zasijedanju razmatrati i nekoliko Informacija i to Informaciju o naplati lokalnih prihoda opštine Derventa za 2014. godinu; Informaciju o poslovanju privrede na području opštine Derventa u 2014. godini; Informaciju o zapošljavanju na području opštine, broju i strukturi nezaposlenih lica, kao i potrebnim kadrovima za razvoj opštine; Informaciju o stanju u oblasti snabdijevanja električnom energijom, te stanju i problemima u obnovi i priključenju na električnu mrežu u povratničkim naseljima; Informaciju o stanju u putničkom i taksi prevozu na području opštine; Informaciju o radu nevladinih organizacija i udruženja građana na području opštine i Informaciju o stipendiranju studenata i učenika u školskoj 2014/2015. godini.

Kao zadnju tačku dnevnog reda Skupština opštine Derventa će razmatrati Prijedlog rješenja o izmjeni Rješenja o imenovanju članova Komisije za ocjenu rada sekretara Skupštine opštine.

derventa.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code