Narodna biblioteka: Promocija nove knjige Slaviše Savića

0

U Narodnoj biblioteci “Branko Radičević” sutra će biti održana promocija knjige “Plamen, talas i busen i ljubavi”, mladog derventskog autora Slaviše Savića.

19.10.

Radi se o odličnom studentu (prosjek 9,2) druge godine Filozofskog fakulteta na Palama, odsjeka za ruski i srpski i književni jezik, koji iza sebe već ima jedan naslov.

– “Glavni cilj pisanja mi je utilitaran, poučan. Želja mi je da iz mojih stihova ljudi štošta nauče. Pišem jednostavno i konkretno da bi me cijela populacija razumjela i nešto korisno izvukla iz toga. Ovo je moja druga knjiga, nakon naslova “Priroda, čovjek i ja”. To je bila zbirka misaonih pjesama. Nova knjiga “Plamen, talas i busen ljubavi” se sastoji iz ljubavnih pjesama i mojih ličnih poslovica. U knjizi je 70-ak pjesama i 36 poslovica”, ističe mladi autor.

Nakon derventske, uslijediće promocije u Tesliću i Palama. Slaviša je, uz pomoć prijateljice Andrijane, spremio zanimljiv program za sve koji dođu u biblioteku sutra (ponedjeljak) od 19.00 časova.

B. N. – Derventa Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code