Vijesti Politika Nenad Stevandić u Derventi: Srpska bira između dva puta, derventski odbor među...

Nenad Stevandić u Derventi: Srpska bira između dva puta, derventski odbor među najboljim

0

Opštinski odbor Ujedinjene Srpske Derventa sinoć je održao javnu tribinu pod nazivom “Kuda ide Republike Srpska?” na kojoj je učestvovalo rukovodstvo ove stranke predvođenom predsjednikom Nenadom Stevandićem, potpredsjednicom Natalijom Trivić i gensekom Nevenom Stanićem.

Stevandić je ovom prilikom istakao da Srpska ima dva puta kojim može ići, jedan je put međusobnih sukoba, podjela i urušavanja institucija, a drugi je put jačanja institucija koje trebaju da rješavaju sve probleme.

U ovom trenutku možemo da vidimo dva politička pravca, jedan koji traži “gazde”, da oni budu šefovi u Srpskoj, dok mi tražimo da RS ima svoj autoritet i sama donosi odluke. Mi smo organizacija i ljudi koji mogu da ponude mnogo bolji politički koncept i nacionalno predstavljanje u Sarajevu, koncept koji neće biti u službi stranih organizacija i partnera iz FBiH, a sa druge strane i da ponudimo i mnogo bolje ekonomske projekte, zapošljavanje mladih, privlačenje investicija i osiguramo ekonomski rast, naglasio je Stevandić, dodajući da je OO US u Derventi jedan od najboljih odbora, sastavljen od mladih i uspješnih ljudi.

Odgovarajući na veoma aktuelno pitanje o prilivu migranata, Stevandić je rekao da “Srpska mora da se zaštiti od problema kojeg nije sama stvorila, i kojeg poslije neće moći da riješi”.

Predsjednik OO US Derventa Staniša Mikerević izrazio je zadovoljstvo što je odbor dobio priliku da ugosti rukovodstvo stranke na jednoj od redovnih stranačkih aktivnosti.

– Imali smo priliku da govorimo o aktuelnim pitanjima u RS i Derventi, kao i o posljednjim dešavanjima, potresima i udarima na institucije, pojasnio je Mikerević.

Tribini su prisustvovali i gosti iz Prnjavora, Srpca, Broda, Modriče i Teslića.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code